FAQ

Nejčastěji kladené dotazy:

Je to párty, larp nebo co?
Měla to být pouze párty v kostýmech s doprovodným kostýmem, ale nakonec se nám to nějak rozrostlo. Už tomu říkáme Festival a dalo by se to nazvat i třeba veletrhem. Budou zde probíhat prezentace mnoha PA larpů, prodejci zde budou šmelit o sto šest!
Kromě toho bude možnost poslechnout si skvělé kapely, shlédnout nějaké projekce a show, divadlo, Krutou hru, ale i možnost něco vyhrát!Takže - není to jen párty a není to larp (i když někteří tam budou nějaký svůj hrát)

Můžu přijít s vlastním programem?
Dej nám vědět. Hlavní program máme již plný, ale je možné, že se vejdeš někam jako doprovodný program. Můžeš i zkusit buskovat a třeba budeš mít úspěch.

Busking?
No jasně. Dáš před sebe klobouk a dát tak lidem šanci, aby tvůj výkon nějak ocenili!

A kdy to teda bude?
7.3. 2015
Hlavní program probíhá už v sobotu od dopoledne. Přijít můžete už v pátek a přespat, ale nečekejte žádný organizovaný program. Spíše pěkně rozjetou párty a nějaké to připravování prostoru.


Kolik to stojí?
Stovku když zaplatíte do konce února. Stopade, když zaplatíte na místě. Konzumace není v ceně :-)

Musím se hlásit?
Nemusíš, ale velice nám to pomůže.

Musím mít kostým?
Ano, ale nemusí být moc extra. Na druhou stranu fakt dobré kostýmy mohou vyhrát hodnotné ceny!
(Pokud by tvým jediným důvodem neúčasti měl být kostým, dej nám vědět, poradíme ti a pomůžeme).
Stačí fakt i ošoupaná bunda a plynová maska pověšená kolem krku...


Proč je všude to logo pražského metra?
Je to znak jedné z frakcí ve Světě po Pádu - Metroplexu. Jde o gang, kterému se podařilo zprovoznit některé podzemní technologie a využívat je. Jejich podzemní město je centrem zábavy, za kterým se vyplatí jít i hodně daleko. Je to takové poutní místo. Zábavu musí Metroplex produkovat fakt dobrou, protože je to jeho jediná pořádná obživa. Kolem Metroplexu se točily už dva larpy velice říznuté párty. PostApo festival vychází z nich.
Více se dozvíte ZDE


Jak to vypadá na místě? Je tam čisto? Mám si vzít spíše tričko nebo radši kabát?
Špína tam bude. A taky prach. Na druhou stranu součástí areálu jsou i záchody s tekoucí vodou. 
Počítej, že jediné vytápěné místo bude bar (velká místnost). V hale bude pravděpodobně o něco málo lépe než venku. Venku bude hořet jeden barel.
(je možné, že pronajmeme i nějaká topidla, ale je to hodně velká položka navíc)
Toho prahu je tam opravdu hodně. Obzvláště v průběhu Kruté hry doporučujeme alergikům a astmatikům zvážit přítomnost v hale. Podlahy sice budeme často kropit, ale není to samospásné řešení.)


Můžu přicházet a odcházet?
Ano program je dlouhý a v hale zima. Když k vám k ohřátí nebudou stačit naše prostředky, budete se nudit. whatever, můžete si odskočit i do nějaké blízké nálevny. V okolí je jich celá řada.

Přespat tam půjde?
Přespat můžeš v pátek i v sobotu. Jak pohodlné to bude, záleží hlavně na tom jaké věci na spaní si přivezeš. Počítej s betonovou podlahou. Doporučujeme nějakou plachtu, nafumatku, houně nebo třeba ranec kartonových krabic. Určitě si vem na spaní teplé věci!

Bude se tam kouřit?
Vevnitř ne, venku libovolně. Ale stylové to bude u hořícího barelu!

Můžu si vzít svoje jídlo a pití?
Na pátek ano, na sobotu už ne. Občerstvení nám budou zajišťovat naši partneři, kteří i zapůjčili prostor. Proto vás prosíme ať zbytečně neprovokujete vlastními zásobami.

Slyšel jsem postapo bar?
Bar a občerstvení budou v normálním duchu. Nějaké postapo libůstky ale bude možné ochutnat v rámci přednášky o postapo jídle.

Bude možné si někde nechat v věci?
Vem si s sebou to nejnutnější. Veci po převlečení si dej do nějakého baťohu nebo pytle. Nebo přijď rovnou v kostýmu. Mobily a peníze můžeš mít samozřejmě u sebe. Doufali jsme, že pro vás budeme mít šatnu se zamykatelnými skříňkami, ale bohužel to nevyšlo. Domluva je možná, ale nespoléhejte na ní.
Organizátoři a kapely budou mít jednu takovou šatnu pro sebe.

Můžu si vzít kvér?
Ano, ale je třeba dodržovat zákony ČR a také doma necháš munici. Nechceme žádné opruzy nebo nehody.

Můžu si vzít psa?
Když ho necháš doma, bude to lepší. Je tam dost prašno, bude tam hodně lidí. Možná i jiní psi. Pokud i tak svého psa vezmeš, tak ho měj na vodítku nebo někde uvázaného.

Můžu nějak pomoct?
Jasně dotáhni všechny své kámoše! Můžeš nám také zaplatit víc. Můžeš v pátek pomoct s prostorem (aspoň budeš vědět do čeho jdeš). Pokud bys chtěl přispět nějakým programem nebo věcí do tomboly, dej vědět! ;-)

Budou tam Jezdci?
Ano budou.








Žádné komentáře:

Okomentovat