Financování

Předpokládáme, že budeme schopní pokrýt nutné náklady a odměny pro účastníky. Dá se i čekat, že akce vydělá něco navíc (byli bychom rádi). Co bude přebývat, rozdělíme dále znovu mezi účinkující a pak organizátory, kteří se nejvíce zapojili. Budeme rádi když nás v tomto podpoříte!

Jak?
1) Registrací = budeme vědět s čím cca počítat a čeho třeba připravit více

2) Nezištnou pomocí na místě = budeme potřebovat různé lidi, kteří se postarají o různé drobnosti (uvádění příchozích hostů, vybírání vstupného, pomoc při pátečních přípravách....)

3) Darem = vstup v předprodeji je za 100Kč. Můžete ale zaplatit víc, nebo věnovat něco do tomboly. Pro dárce chystáme malé odměny. Je možné se domluvit i na něčem větším nebo na nějaké sponzorské spolupráci (reklamě)

4) Busking = účinkující (kteří budou chtít) budou mít před sebou klobouk. Kromě aplausu je můžete poctít i nějakým hmotným oceněním (preferovány jsou peníze).

5) Propagací = čím více lidí přijde, tím více prostředků získáme. 300 účastníků je vítané optimum, ale vejde se i více...


PLACENÍ PŘEDEM A REGISTRACE
Do konce února bude možné platit předem na účet 670100-2200541708/6210
V takovém případě je cena za vstup 100Kč, ale samozřejmě můžete poslat více :-)
Jako VS uveďte svoje telefonní číslo nebo jiné unikátní číslo. Do zprávy pro příjemce napište své jméno/nick. Stejné údaje napište do Přihlášky

Platby budeme potvrzovat průběžně a hlavně po uzavření 1.3. 2015

Žádné komentáře:

Okomentovat